Activiteiten

ACTIVITEITEN

Pulle mag nog steeds fier zijn op haar verenigingsleven en de activiteiten die vanuit die verenigingen georganiseerd worden. Met onze groep willen we het werk dat vrijwilligers daar telkens weer in steken de nodige aandacht geven. Met onze eigen activiteiten willen we met hen meewerken aan een dorp vol plezier.

Pulle telt nog heel wat verenigingen. Het wordt echter steeds moeilijker om mensen te vinden die zich achter de werking ervan willen zetten.


Achter elke verenigingsactiviteit, hoe klein ook, zit al snel heel wat voorbereiding en organisatie.

De verenigingen uit Pulle mogen ons steeds contacteren om hun activiteit op onze Facebookpagina in de kijker te zetten.

Op deze pagina willen we ook een verslag geven van de activiteiten van Dorp vol plezier.


Met die activiteiten willen we op verschillende vlakken (cultureel, sociaal, estethisch,... ) bijdragen aan een bruisend dorpsleven.

VERENIGINGEN

QUIZ

Een quiz met een rijke geschiedenis. Meer dan 30 edities werden door de Sportcommissie georganiseerd. Met het verdwijnen van die commissie dreigde ook de quiz te verdwijnen. In 2016 werd de eerste editie met de steun van onze groep georganiseerd.


ERELIJST

Moest iemand de volledige lijst van de voorgaande edities kennen, laat het ons zeker weten. We starten deze erelijst met de winnaar van 2016

 

  • 5 maart 2016 - WTC De Lelie
  • 11 maart 2017 - Reserven C
  • 10 maart 2018 - WTC De Lelie
  • 2 maart 2019 - Oudervereniging Impuls


FOTOS 2016


BLOEMEN

ACTIE

Met de steun van het gemeentebestuur van Zandhoven hebben we het straadbeeld van Pulle opgefleurd met verschillende bloembakken. Voor het planten konden we rekenen op de hulp van de kinderen van de Basisschool.


DORPSDAG

EEN DORP VOL PLEZIER

De kermis van Pulle wordt de laatste jaren steeds kleiner. Met onze dorpsdag willen we op zaterdagnamiddag een feestzone rond de kerk creëren die het startschot geeft van het kermisweekend.


Een welgemeende merci aan iedereen die ons helpt bij de organisatie!


FOTOS

Foto's dorpsdag 2016 deel 1

Foto's dorpsdag 2016 deel 2

Foto's dorpsdag 2017

PULLEFEST

EIN PROSIT

Met Pullefest wilden we nagaan of een oktoberfest in eigen dorp zou aanslagen. De Pulse verenigingen krijgen voorrang bij de inschrijvingen. In 2016 moesten we door de overdonderende reacties een tent bij plaatsen alvorens de eigenlijke voorverkoop startte. Ook met die uitbreiding was ons evenement vrijwel meteen uitverkocht. Met 500 gasten werd het een zeer geslaagd bierfeest.


In 2017 vulden we 2 avonden na elkaar de spiegeltent. Ook deze keer werd het met 600 gasten een geweldig feest.

FOTOS


Pulle Fest 2017 - vrijdag


Pulle Fest 2017 - zaterdag


Ook op Facebook vindt je leuke foto's en filmpjes van onze Pulle Fest avonden waar meer dan 80% gekleed was in dirndl en lederhosen.


Er werd ook van elke avond een toffe timelapse gemaakt.

CONTACT GEGEVENS

Slangenbos 7, 2243 Pulle

© Copyright. All Rights Reserved.