Activiteiten

ACTIVITEITEN

Pulle mag nog steeds fier zijn op haar verenigingsleven en de activiteiten die vanuit die verenigingen georganiseerd worden. Met onze groep willen we het werk dat vrijwilligers daar telkens weer in steken de nodige aandacht geven. Met onze eigen activiteiten willen we met hen meewerken aan een dorp vol plezier.

Pulle telt nog heel wat verenigingen. Het wordt echter steeds moeilijker om mensen te vinden die zich achter de werking ervan willen zetten.


Achter elke verenigingsactiviteit, hoe klein ook, zit al snel heel wat voorbereiding en organisatie.

De verenigingen uit Pulle mogen ons steeds contacteren om hun activiteit op onze Facebookpagina in de kijker te zetten.

Op deze pagina willen we ook een verslag geven van de activiteiten van Dorp vol plezier.


Met die activiteiten willen we op verschillende vlakken (cultureel, sociaal, estethisch,... ) bijdragen aan een bruisend dorpsleven.

VERENIGINGEN

QUIZ

Een quiz met een rijke geschiedenis. Meer dan 30 edities werden door de Sportcommissie georganiseerd. Met het verdwijnen van die commissie dreigde ook de quiz te verdwijnen. In 2016 werd de eerste editie met de steun van onze groep georganiseerd. De 36e editie van de quiz in 2020 moest geannuleerd worden omwille van het coronavirus COVID-19.


ERELIJST

Moest iemand de volledige lijst van de voorgaande edities kennen, laat het ons zeker weten. We starten deze erelijst met de winnaar van 2016

 

  • 5 maart 2016 - WTC De Lelie
  • 11 maart 2017 - Reserven C
  • 10 maart 2018 - WTC De Lelie
  • 2 maart 2019 - Oudervereniging Impuls
  • 14 maart 2020 - editie geannuleerd 


BLOEMEN

ACTIE

Met de steun van het gemeentebestuur van Zandhoven hebben we het straadbeeld van Pulle opgefleurd met verschillende bloembakken. Voor het planten konden we rekenen op de hulp van de kinderen van de Basisschool.


DORPSDAG

EEN DORP VOL PLEZIER

De kermis van Pulle wordt de laatste jaren steeds kleiner. Met onze dorpsdag hebben we in 2016 en 2017 op zaterdagnamiddag een feestzone rond de kerk gecreëerd die het startschot gaf van het kermisweekend.


Een welgemeende merci aan iedereen die ons hielp bij de organisatie!


FOTOS

Foto's dorpsdag 2016 deel 1

Foto's dorpsdag 2016 deel 2

Foto's dorpsdag 2017

PULLEFEST

EIN PROSIT

Met Pullefest wilden we nagaan of een oktoberfest in eigen dorp zou aanslagen. De Pulse verenigingen krijgen voorrang bij de inschrijvingen. In 2016 moesten we door de overdonderende reacties op de eerste editie een tent bij plaatsen alvorens de eigenlijke voorverkoop startte. Ook met die uitbreiding was ons evenement vrijwel meteen uitverkocht. Met 500 gasten werd het een zeer geslaagd bierfeest.

In 2017 vulden we 2 avonden na elkaar de spiegeltent. 
600 gasten maakten er samen met de Marchingband, De Koperdieven en DJ Marco een geweldig feest van.

Er wordt enkel bier, water en cola per halve liter geschonken, wijn schenken we in een normaal glas en iedereen draagt lederhosen of een dirndl.

PULLE PLEZIER

EEN HEEL WEEKEND FEEST

in 2018 evolueerde de 3e editie van ons bierfeest naar Pulle Plezier, een heel weekend feest in spiegeltent 'Palais de Glaces' van de familie Klessens.

Op donderdag 27/09 gaven Okra en Ziekenzorg de aftrap met hun Seniorennamiddag.

Op vrijdag was er de 3e editie van Pulle Fest. We kozen voor een grotere spiegeltent zodat Pulle Fest opnieuw op 1 avond kon doorgaan. Er waren meer en grotere boxen en de tafels in de middencirkel konden iets breder staan. Traditiegetrouw gaven de Koperdieven en DJ Marco opnieuw het beste van zichzelf.

Zaterdag was er een familiedag. Na de middag zorgden we voor kinderanimatie met Gekke Jorre en de Feestreddertjes zodat de ouders rustig konden bekomen van de avond ervoor. 's Avonds zorgden Radio Tennessee (Johnny Cash Tribute band) , MAF en DJ Dix voor de ambiance. 

Pulle Plezier werd op zondag afgesloten met het Spiegelcafé waar er gezellig nagepraat kon worden.


FOTOS (facebook)


Pulle Plezier 2018 - vrijdag - Pulle Fest


Pulle Plezier 2018 - kindernamiddag


Pulle Plezier 2018 - zaterdagavond 

Wandelen

in ons dorp vol plezier

Geen quiz, geen Pulle Plezier spiegeltent in september...

Maar dat wil niet zeggen dat we in Pulle geen plezier meer kunnen maken. Deze keer willen we voor wandelplezier zorgen.


Ontdek onze tocht van 5km door ons dorp. We hebben een aantal vragen die opgelost moeten worden en zijn op zoek naar de locaties van foto's uit de oude doos. Kan jij ons helpen?


Al wat je nodig hebt is een gsm of tablet. Volg je de route graag op papier, dan kan je die afdrukken. Ook van de fotolocaties kan je een plannetje afdrukken.


Veel plezier!